torstai 4. lokakuuta 2012

Neuloen se iltakin kuluu rattosasti :)

Niinku tuli eilen kerrottua niin sain kynsikäät huppua vaille valmiiks. Kaivelinki neulomiset tuossa päivällä esiin ja aloittelin neulomaan. Nii eikös miulle tullut ihan kauhea oikosulku. En millään meinannu saada päähäni että miten saan lisättyä 2 puikolle suoraan langasta silmukat. No aikani siinä vekslasin ja mietin ja sitten yht äkkii sain sen päähän ja pääsin jatkamaan neulomista.

Sain silti ekan hupun valmiiksi, vaiks päivä meniki pähkäilyy ja muihin juttuihin. Mutta loppu tulos ei ollutkaa mielyttävä. En jotenkaa tykänny yhtään ulkonäöstä. Joten tulin siihen tulokseen että puran hupun kokonaan pois ja jätän ne ilman huppua.

Mieleeni juolahti myös samalla semmoinen että kerran kun lankoja ompi niin taidan neuloa ihan tumput viel erikseen. Ainakaan ei ihan heti pääse sanomaan että mitähän sitten neuloisi. Ensin vain kyllä päättelen kynsikkääni että ne saapi käyttähön kun niitä tarviipi.

Tänään nyt oli vähä tämmöinen sähläys päivä. Onneksi kuitenkaa ei koko kynsikästä tarvinnut purkaa :) ja huomenna on päivä uusi.
banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen, joka tykkää neuloa helppoja neuleita.

0 kommenttia: