keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Marraskuu lähenee loppuaan

Viimeisiä päiviä vietellääpi marraskuussa 2012. Niin ne vaa viikot vierii ja menee nopeasti. Kohta on joulu ja vuosikin lopuillaan. 

 Ihme kyllä joululahjat on tänä vuonna ajoissa tullu hankkittua ettei ihan viime tippaa ole jäämässä.  Pitäisi vaa ruveta toimimaan pukin apulaisena tuossa paketoinissa :)  Täytyneepi tänäkin vuonna muutamat joulutervehdyksetkin lähettää postin kautta. 

Tuli tuossa mieleeni että ensi viikollahan on jo itsenäisyyspäivä. Itsenäisyyspäiväksi ajattelin leipoa tämän joulun ensimmäiset joulutortut ja pipareita. Pääseepi jo vähän joulun makuun. Yleensä  kun olen joulutorttuja leiponut niin olen taikinasta lähtien tehnyt itse ja niin meinaan tänäkin vuonna tehdä. Paljon maukkaapia tulee kun itse jaksaa panostaa siihenkin. 

Joulupallojenkin neulominen edistyy oikein mukavasti tänään taas sain kaksi valmiiksi. Niin kun eilennä kerroin että teen useamman pallon valmiiksi ja sitten vasta täyttelen yhtä aikaa. Joten hyvä alku. Jouluun mennessä  jo aika kasa palloja jos meinaan joka päivä tehdännä :)

Tässä pieni mietiskelly ollut nytten kun taitaa tuon pallon neulomisen oikein mukavasti nii miksipä ei vaikka neuloisi Angry brids linnuistakin jokusen :) kun joulut ja uudet vuodet ovatte väistyneet. 

Tässä nyt tällä kertaa vähän ajatuksia kirjoittelin, kun en viitsi kesken eräisistä asioista kuvaa viel laittamaan.
banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen, joka tykkää neuloa helppoja neuleita.

0 kommenttia: