torstai 7. helmikuuta 2013

Villapaidan neulomista

Jepa jee helmikuuta vietellääpi ja puikot ovatte kovasti tehneet työtänsä.

Toissa viikolla tosiaan aloin neulomaan ihan perinteistä villapaitaa. Ensin aloin tekemään kummatki kpl kerralla, mutta siihe tuli kierre, joten jouduin koko aloituksen purkamaan :(. Sitten alotin uudestaa ja samal päätin että teen kaikki kappaleet erikseen.

Ja tämähän alkoi sitten sujua ensin omalla puikko tekniikalla, ennenkuin tajusin ja löysin netistä ohjeen pyöröpuikoilla tasoneuleena neulomisen. Ja siitä rupes nopeasti tulemaa takakapaletta. Eikä mennytkää kuin pari päivää kun eka kappale olikin jo valmiina.

Seuraavana päivänä sitten rupesinki heti sitten neulomaa etukapaletta. Neuloin tätäkin aika nopeaa vauhtia ja parissa päivässä tämäkin valmistui.

Sitten teinki pienen sovituksen ja ihan hyvän kokoiselta tuntui jo näin vale sovituksessa.

Toisenkin hihan neulomisen aloin neulomaan ja siinäkään ei kovin kauaa mennyt kun sain senki valmiiksi. Yhteensä näiden kappaleiden neulomiseen meni se viikko.

Nyt ollu pientä preikkiä ja ensi viikolla viimeistää olisi tarkoitus aloittaa toisen hihan neulominen ja sitten viel teen myös hupun siihen. Ja sitten pääsenki kokoamaan.

Ensin vain nytten ajattelin koota valeesee nämä valmiit kpleet ja katsoa ja sovittaa että mitat varmasti riittävät. Ja jos niin ikävästi käy että on liian lyhkäset niin aion pidentää kyllä kappaleita vielä. Koska en halua että tämä työ jää kaappii lojuamaan. Vaikka eka villapaita huppari onki.

Mutta nykyisten mittojen perusteella millä olen nämä osat olen neulonut niin pitäisi pituudet riittää kyllä minun kokoiselle. Nyt on viel helppo korjata. :)

Tämmöistä ajatusta tällä kertaa :) kuvaa laitan sitten valmiista paidasta. Mutta täytynee tulla sit kertoilemaan että miten kävi että jouduinko jotain isontamaa.

banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen, joka tykkää neuloa helppoja neuleita.

0 kommenttia: