torstai 23. toukokuuta 2013

Lankaa ja puikotelua

Tilaamani langat sain nopeasti ja melkee het perää tein viel toisen tilauksen.Miun kylläkään ei pitäny lankoja enää tilata, ( ennen kuin vanhoi varastoja käyttänny) mut kun justiin halusin sen värisen kesäisemmän boleron mihin ei kotoo löytynny lankaa tarpeeksi. Hyvä selitys itselle siis tilata lisää. :DLöysin tässä alku viikosta ihan sattumalta uuden boleron mallin ja eikös sitä pitäny heti saada puikoille ja jopa kaksille puikoille hih :).

Tuo silmukoiden laskeminen mallitilkusta on toisinaan haastavaa, että varmasti tuleepi oikein. Nimittäin kun pitänee ottaa sekin huomioon että se työ venyykin hiukan aina neuloessa. Onneksi kuitenkin aina tähä menessä oikea silmukka määrä löytynyt mutkienkin kautta. 

Tällä hetkellä siis puikoilla on 7 veljeksen polkasta tulossa bolero ja Novitan miamista  myös tulossa samasta mallista. Saa nyh tilanteen mukaa tehdännä jompaa kumpaa. Innostuin  ja ihastuin niin noita boleroita tekemään, että pitää ihan toiset kappaleet tehdä ainakin.

Täytyneepi mainita, että tein niihin kahteen ekaa boleroon nyörit että pysyypi paremmin päällä. Kun tuntui että saa koko ajan korjata ja väätää sitä. Onneksi nyörit pelastivatte tämän pulman. Varmaa teen näihin uusii myös nyörit, ettei tarvihe jännitellä että pysyykö päällä vai ei. Riippunee kyl ihan kuinka hyvin istuu päälle kun kuiteskii eri malliset.

Kesä kassinkin uudistin tänään, ja vot se on juuri semmoinen mitä toivoin. Eli käytännöllinen ja käyttöä tuleepi jatkossakin. Nytten olenki lomailemassa joten puikot eksyypi vasta ensi viikolla kätehen, saavatte nekin hetken huokasta. :D