keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Villasukkaa ja kuulumisia

Sukkaa on vihdoin syntynyt puikoilla ja kaiken lisäksi tein viel jouluisen väri yhdistelmän. Lankana tuttu 7 veljestä ja  näihin meni 68 grammaa lankaa. 



Nyh ei varpasia palele kun kummatkin sukka paritolen saanut neulotuu itselleni. Ekat sukat ovatte jo olleet käytössäkin. :) Ei vaan oo lumesta tietoakaan täällä päin. Tälläkin hetkellä sateleepi vettä. :/  Jopa ensi viikolla vietellääpi itsenäisyyspäivääkin, niin se vaa on tämäkin vuos koht hurahtanut.

Tänään tuli pitkästä aikaa tehtyy pieni lanka tilaus.. Olen niin tykästynyt tuohon fuksia värii että piti jemmaa jo ostaa muutama kerä. ;)  Olen myös muutamia uusia tiskiliinoja tuossa neulonut, en vaa ole viel jaksanut  niit päätellä joten ei oo viel kuvaa saatavilla. Seuraavakin työ on jo mietitty löysin Arkimamman arkirallin blogista uuden ihanan varsitossun mallin jota on pakko kokeilla seuraavaksi.  Tietenkin villapaita projektiakin olisi myös jatkettava. Se on nyh vähän taasen jäänynnä näiden muiden neulomuksien taakse. Viel olis myös tarkoitus neuloa tiskiliinojakin lisää. Niitä nyh ei koskaan ole liikoja ja sitä varten ostin ihan bambu-lankaanin lisää kun huomasin että kun neuloo miamin kanssa bambuu nii tulee parempia liinoja ja kuivuu nopeammin.  No eipä ole kiirusta neulosten suhteen tekee ain sitä mikä tuntuu hyvältä sil hetkel neuloa. :) Joten ei ressii. Puikkojen kilinä senkun jatkunee tällä ei oo viel sormi suussa että mitähä nyh neuloopi :)