sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Neulontaa ja hankintaa

Tovi taas vierähtänny kun viimeksi kirjoitellu. Tammikuu kyllä meni aikas vauhdilla, myös neulomisesta ei ollunna taukoa. Eilen sain jälleen yhden uuden neuleeni valmiiksi. Ja se olikin bolero. :) Nyh kyl bolerot saaneepi riittää , niitä jo sen verran että ei tarvihe uusia neuloa. Ja tämmööttinen siitä sitten tuli. Boleron neuloin samalla ohjeella mitä viime postauksessa bolerosta kerroin ja saman kokoiset puikotkin. Ainoastaa hihat tein nytten 4 puikoilla ja tuli paremmat. 

Lankana oli kummassakin värissä  7veljestä ja lankaa meni yhteenssä 325 grammaa.

Tein tässä vähän aika sitten puikko hankinnan, kun en oikein tykkää neljällä puikolla neuloa sukan vartta. Nii hommasin 30 cm 4.0 mm pyöröpuikot. Ja testasin yllä olevan boleron hihoihin niitä ja olen todella tyytyväinen hankintaa, nytten on mukava neuloa sukkaakin. Vaiks ensin tuntukin aika hassulta niin lyhkäsillä neuloa, mutta nopiasti siihen sitten oppi tekniikan. 


Nyt aion toistaiseksi keskittyy siihen kesähupparin neulomiseen. Sekin on jo aloitettu vaikka oli mutkia matkassa. Mutta nyh pitänes onnistua jos ei tule sählättyy jottain. :) 
banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen, joka tykkää neuloa helppoja neuleita.

0 kommenttia: