lauantai 8. marraskuuta 2014

Jottain pientä valmistunnu ja puikkojen antannu levähtää.

Niin kuin otsikkokin kertoo. Ei ole viime aikoina puikot kauheasti kiliseet. 

Omien säärystimien valmistumisen jälkeen  rupesin neulomaan toisia säärysimiä, kun pyydettiin tekemään. Neulosta rupesi tulemaa ihan mukavan nopeasti. Mutta kun neuloin toista säärystintä jo loppu puolta tuli minulla totaalinen seinä vastaan.  Jotenkaa ei vaa kiinnostusta ollunna. No sainkin säärystimet lopulta valmiiksi vaikka ei niin nopeasti valmista tullutkaan. 


Lankana 7 veljestä fuksia ja musta
 Pituutta 40cm
silmukoita 56 kpl
4mm pyöröpuikot

Tosiaan ei ollut kiinnostusta alkaa aloittamaan uutta neuletyötä, pari päivää meni etten koskenu puikoihin.  Tosin sen jälkeen muokkailin muutamia vanhempia tekemiäni neuleita mieleiseksi ja oli mukavaa kun ei tarvinnu alusta asti aloittaa. :)

Siinähän se muutama päivä sitten kului ihan mukavasti.  Koko ajan kuitenkin tuli neule juttuja mietittyy ja lehtiäkin selailtua ettei innostus kokonaan hävinny sttenkää.  Ja eikä tämä seinän tuleminen ollu yhtää yllätys. Kun olenhan koko vuoden päivittäin monta tuntia neulonut ja taas aloittanu uuden neuleen kun toisen saanu valmiiksi. Pieni tauko tuli siis tarpeesee. 

Sitten tuli tietooni että olisi pipolle tarvetta ja että tekisinkö samalaisen  jousinneule pipon mitä aikasemmin mutta vain eri värisen. Minä että kyllähän se onnistuu ja ihan mielelläni mie rupesin sitä neulomaan kerran kun lankaakin löytyy jo kotosalta. :) Ja ihan tällä viikolla sen tuossa sain valmiiksi ja omistajakin sai piponsa.


 80s  
24cm  Pitkä
Lankana kaksinkertanen 7 veljestä.
 Lankaa meni 116 grammaa 
4mm pyöröpuikot


Suunnitteilla on edelleen ne villasukkien neulomiset, nyt kuitenki päälimmäisenä että neuloisin itselleni lapaset. Ja väritkin ovat jo mielessä, saman raidalliset kuin minun se villapaita fuksia-musta. Innoissani tänään menin kauppaani käymään ja voihan rähmä eikös musta ollu loppu kokonaan :( joten se siit innostuksesta. Täytyy ensi viikolla mennä metsästämään  kyseistä lankaa muualta.  Kaikkee muuta väriä kyl kotoo löytyy, mutta ttuo musta on vaa semmoinen joka menee kyl loppuu kun siit alkaa tekemään. Tosin kyllä löytyisi pienehkö kerä mustaa kotootakin,  mutta ei kyllä riitä kuin ehkä yhteen lapaseen.  Täytynee ostaa mustaa lankaa ihann jemmaa muutama kerä ettei toiste käy näin. :)

Tämmöisiä kuulumisia tällä kertaa. Joulukin lähestyy, itselläni ei tänävuonna ole nyt  joululahja neulomisia. joten voin keskittyy muihin neule jutuihin.