lauantai 31. tammikuuta 2015

Vuosi 2015 ja tammikuu menny nopeasti.

Vuosi vaihtui ja tammikuun vimppa päivää vietteltynnä. 
Puikkoja on uudella innostuksella kilkuteltu ja valmistakin on syntynyt. vaiks hiljais eloa näin blogini puolella ollunna. 

Vuoden ensimmäisenä työnä aloin tekemään itselle raitasukkia ja en ihan perus raidoutuksella. Vaa kahdella värillä, ensin toisella isompaa raitaa ja toisella kapeampaa ja ain kerroksien lisättyä toinen raita kapenee ja toinen levenee. :) Olis hauska tehä vaihteeks jottain muutakin kun ihan perus raidallista.  Tämmöiset niistä sitten tuli :)


Silmukoita oli yhteensä  40 kantatilkussa oli yhteensä 22 silmukkaa

Raidotuksen tein niin että 6 kerroksen raita oli viimeinen ja Toisen värin kerros määrä olisi ollut  1. Mutta halusin koko loppu osan tehdä tuolla mustalla.

Lankana 7 veljestä. Musta ja vaaleanpunainen

Lankaa meni yhteensä 72 grammaa.



Seuraavana projektina olikin ihan perus tossujen neulominen kerran uusille tossu pareille olisi tarvetta.  Niitä olikin mukava neuloa kun tulosta syntyi nopeasti.


Neulotut tossut (miehen koko  )

Silmukoita 44

Sinistä vartta 14 cm

Musta terä osa 10 cm + 4 cm 

Lankana 7 veljestä  

78 grammaa meni yhteensä lankaa


Mielessäni on myös jonkun aikaa pyörinny semmoinen että haluaisin alkaa neulomaan uutta torkkupeittoa ja aloitinkin sitäkin neulomaan tossujen neulomisen lisäksi.  Ja kun lanka varastoakin olisi kiva vähän saadanna tyhjemmäksi. Joten ei ainakaa tarvihe ostaa lankoja. 

 Pää lankana aion käyttää  työssä 7 veljestä ja nallea ja jonkun verran tico tico lankaa. Peiton neulon tällä kertaa ihan yhdestäkappaleesta, joten painoa siihen kyllä taitaa jonkun verran tulla kun työ edistyy. Mutta ei ole suuri murhe kun tietää kuinka ihanan lämmin se on valmiina.  

Tällä hetkellä työ edistyy oikein mukavasti ja jos siltä tuntuu niin meinaa tehdä välist ain jotain muutakin neulomista, mutta tällä hetkellä ei ole puikoilla kuin tämä peitto tuloillansa. :)  Tämmöisii kuulumisia näin  vuoden alusta.