lauantai 11. heinäkuuta 2015

Neuloen kesää vietellen :)

Ei niin kauhiasti ole uusia töitä syntynyt, mutta jonkun verran olen neulonut kuitenkin.

Tossukoiden jälkeen olin jo pitkää ajatellut että pitäisi neuloa semmoinen pipo mitä voisi  pitää kevät viileillä ja syksyllä, kun vielä villanen pipo olisi liian kuuma.  Niimpä kaivelin kaapista puuvilla lankaa esiin ja rupesinkin puikottelemaan pipoa. Siinä menikin useampia päiviä, ennen kuin sain sen valmiiksi. Kun en joka päivä edes puikkoihin ees koskennu, mutta mikäs kiire täs kun ei viel tarvetta ole. 


Perus puuvilla pipo
Lankana musta: puuvilla bambu
Valkoinen: Novita Miami 
Lankaa meni 42 grammaa.
80 silmukkaa 4mm puikot.

Tämän jälkee olikin pieni korjaus projekti yhteen tekemistäni boleroihini. Olin tehtynyt sen toisella ohjeella, mitä muut olivatte ja ei sitten millään istunut päälleni mukavasti. Joten purin ja tein samalla ohjeella kuin kaikki mitä tällä hetkellä boleroita löytyypi. (ohje yhteishyvän sivuilta) Boleron ohje 

Tuotakin ohjetta sen verran muuntelin että selän pituudesta otin 5 cm pois ja nyt on hyvän napakka päällänsä. :) laitan viel kuvan tähän alas. Purettua lankaakin jäi jonkun verran ylitse joten ei tarvinnut kerää kaivaa kaapista esille. 



 Seuraavaksi olisi tarkoitus neuloa niit tossukoita joita tuossa aikasemmin kirjoittelinki että pitäisi tehdännä ainakin yhdet parit 7 veljestä versioita. Sitten ei olekaa ainakaa toistaseksi tiedossa neulomisia.  Viikolla tuossa ilmestyi Novitan uusi lankakarttakin. syksy/talvi  versio.  Taidankin laittaa linkin fbn puolelle.  Muutamista lämpimistä päivistäkin on saanunna nauttia, mutta suuremmaksi osaksi ollut semmoista viileähkön puoleista kesäpäiviä.  Tälläisiä ajatuksia tällä kertaa :)