keskiviikko 9. elokuuta 2017

Kuulumisia ompelu ja neulomisn saraltalta.

Ompas aika vierähtäny kun olen tänne viimeksi postaillu. Mutta tämä asia korjaantuukin nytten sitten.

Tosiaa hihattoman paidan jälkeen jäi viel himenen kangasta ja mietiskelin että täytyy siitäkin viel jotain ommella. ja kekkasin että minähän ompelen viel pipon itselleni. Piirsin kaaavan ja kangas  onnekseni riittikin vielä pipoonkin.  😊  Ja tämmöinen perus pipo siitä tuli.


Vielä piponkin jälkeenkin jäi himenen kangasta niin tein sitten vielä toisen samaa kuosia olevan pikku vetoketju pussukan ja jonka otinkin sitten kukkaroksi ja hyvin on toiminut.Pussukan neulomisen jälkeen ihan aikaani kuluttaen etsiskelin pinterestistä jotain kivaa ompelu ohjeita ja törmäsin siellä farkuista tehtyihin koreihin. Ja päätin sitten ihan ajan kuluksi väkertää ja kokeilla miten onnituus tehdä koreja  ja nehän olivat oikein helppoja tehdä. Ja otinkin nämä myös käyttöö pienille sälä tavaroilleni tuli niistä niin onnistuneet 👍Kesäkuun alkupuolella päätin että puuvilla poncho pitänee olla juhannuksee mennessä valmiina ja ahkeroin ihan kunnolla sen kanssa. Olin jo omasta mielestäni ihan liikaa sen tekemistä venyttänyt. Niimpä laitoin puikot oikein kunnolla heilumaan ja sainkin sen ennen juhannusta valmiiksi ja tämmööttinen siitä sitten tuli.  Ja mieleinen tästäkin neuleesta tuli. 

kaitaleponcho. Lankana Novita miami.
Yhden palan mitta 76 cm pitkä 55 cm leveä. 
Silmukoita 110 kpl 428 grammaa meni lankaa. 
4mm puikotTämän jälkeen pitelinkin jonkun aikaa ihan taukoa neulomisesta. En koskennu lankoihin enkä puikkoihin. Yhtenä päivänä juhannuksen jälkee innostui farkku kankaasta ompelemaa ylläri pylläri viel yhden pussukan kun tuli tarvetta niin äkkiäkös mie semmoisen sitten värkkäsin. :)Tykkäsin todella paljon tuosta armeijakuvioisesta kankaasta ihan kankaanakin.  Tilasinkin samaa kangasta mustana saman verran. Ihan viel en kyllä tiedä mitä kaikkea siitä haluan ommella, mutta ainakin syksyn ilmoihin olisi tarkoitus viel toinen pipo tehdännä.  😊

Pieni neulomisen kipinä taasen ollunna ja  kekkasin että haluan kokeilla neuloa villatakin jos vain löydän todella helpon ohjeen. Ja löysinkin ihan puoli vahingossa ohjeen ja sain selvennystäkin siihen vihoin viimein. Joten sitä tässä nytten puikotellu viimeiset päivät  ja  pikku hiljaa pitäisi päättää pituuskin kuinka pitkän teen siitä.   

  Huomasin myös tuossa että Novitan lankakartakin oli jälleen uusiutunut ja kiinnitin huomiota  että 7 veljestä fuksia väri puuttui kartasta kokonaan. Sitten tuli kiirus mennä selailemaan lankakauppoja ja onneksi löysin vielä tuota väriä ja sain tilattua useamman kerän sitä sitten jemmaa itselleni.  

Tälläistä tänne kuuluupi, ei siis ole käsityöt unohtuneet vaikka hiljaista on ollut. banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen, joka tykkää neuloa helppoja neuleita.

0 kommenttia: