maanantai 22. tammikuuta 2018

Vuosi vaihtunut 2018 ja tammikuukin jo loppusuoralla

Niin on tämäkin vuosi lähtenyt menemään.  Viime vuoden lopuilla aloin vielä tekemään uutta neuletyötä, mutta eihän se sitten valmistunutkaan kun vasta tämän kuun alku puolella. 

Neuloin itselleni   perussäärystimet kun huomasin että tarvetta on. 



Lankana 7 veljestä fuksia ja harmaa
puikot 4mm
pituutta 45cm
48 silmukkaa 
136 grammaa mien lankaa
säärystimen suuhun pujoitettu kuminauha


Aikasemmin vuonna 2014 olin neulonut  itselleni hihahtimen. Joka loppupeleissä ei sitten ollut mieleinen ja eikä oikein fiksauksienkaa jälkeen ollut mukamas hyvä päällä. Niin Nytten kun miulla on ollut tämä villatakki projekti päällä, nii päätin että teenpäs viel yhden takin itselleni, kun tiedän että varmasti se on mieleinen, koska kaksi aikasempaakin on tässä ollut todella ahkerassa käytössä. Osaa oikee muuta enää kotosalla pitää, kun muissa pusakoissa mukamas palelee. Niin mutta asiaa :D

Laitoin hihattimen purkuun ja punnitsin lankoja ja onneks punnitsin, huomasin että ei ihan riitäkkää langat villatakkiin vaikka oli muutama kerä kotosallakin viel käyttämättä samaa lankaa. No kyselin vähän facebookin kautta jelppiä että mikä olis kiva lanka kaveriksi tuolle polkka langalle ja ehdotuksista sitten löysin mieleisen. 

Sitä olenkin nytten tässä alku vuonna puikotellut välillä enempi ja välillä vähemmän, kun ei kiirusta ole sen kanssa.  Eilen tilasin jo napitkin valmiiksi.  


Päivittelin tuossa myös äsken instagrammi tiliäkin viime vuotisilla neuletöillä. Ja samoin tein myös fb puolella kun olivatte jääneet aikas jälkeen kun olin viimeksi sinne lisäillyt neuleista kuvia. 

Vuosi jatkunee neuloen ainakin jonkun verran jos vain kekkasen mitä neuloopi. :)