lauantai 26. tammikuuta 2013

Tammikuun loppupuolen neulesatoa

Tammikuu lähenee loppuaan, mutta puikot senkun kiliseepi ahkerasti. Täytyy sen verran viel tuosta silmukoiden jäljittelystä mainita, että kokeilin sitä toisee sukkaa ja toisen kerran niin eihän se perskuta rallaa enää onnistunut olleskaa :( Joten päätinki että sillä tyylillä teen kirjomiset millä tähänki asti tehnynnä nii ei tarvii hiuksia tai neuleita repiä. Mutta täytyy viel joskus koklata uusiks moista taktiikkaa. 

Teinki siinä sitten heti perää toisetkin sukat kun innostusta oli. Kuvaa näkyypi alempana. Nyt vaiks ei olla kun puolessa välis viikonloppua niin ole jo saanut yhdet parit tossuja neulottua. Huomannut mitä enempi neulon sen nopeampaa neulomista syntyypi.  Ja sehän on ihan mukava juttu. 

Seuraavaksi alanki tekemää taas pitempi aikaista projektia, nimittäin villapaitaa. Olen sen tekemisestä jo useamman vuoden haaveillu ja nyt aion toteuttaa sen. Saa nähdä mitä syntyypi ja kuinka nopeasti. Ajatuksena on että jos alkaa tökkii nii sen ohella sitten neuloo pikku neule töitä välissä. Joten kiirusta en sen tekemisessä pidä. Pyöröpuikkoja ajattelin käyttää että saa kummatkin palat yht aikaa tehtyä. Ohjeitakin on tullut tsiikailtua ja löysinkin ihan helpon ohjeen jota aion käyttää apuna neulomisessa.  Voipi ihan sanoo että olen todella innoissani moisesta asiasta. :) 

Laittelempa tähän alas näitä kuvatuksia niistä valmiista töistä.