lauantai 18. toukokuuta 2013

Kesä kovasti tekee tuloaan :)

Mennykkin pieni tovi kun tänne viimeksi rustaillut. Viimeksi kun kirjoittelin niin oli pohdinassa, että mitä seuraavaksi neulon, ja niimpä sitten aloitin itselleni kesäkassin neulomisen, johon saa rahapussin, kännyn ja avaimet.  Ja sitähän sitten rupesinki neulomaan, ohjetta jota käytin apuna löytyneepi Täältä. tosin tein pienemmän ja ilman kuviota. Tänään sainkin osat siihe ommeltua paikoilleen ja se näyttääpi tältä.


Olen taasen lankojakin tässä ostellu äitienpäivä viikolla Novitalla oli toimituskuluton viikonloppu ja tilasin 4 kerää 7 Veljestä Polkka (punaliila-vihr.-l.valkoinen - 858 väriä.  Tästä olisi tarkoitus neuloa toinen  villabolero. 

Tässä muutamana ilta pähkäilly ja mietinny että riittääkö miun farkun sininen miai lanka toisee kesä boleroon, ja tulin siihen lopputulokseen että lisää sitä on saatava. No ensin kävinki katselemassa kaupungilla muutamissa liikkeissä missä Miami mydään, mutta ei ainuttakaan, sitä väriä :/ Jotenka eikun taasen tilausta tekemään. :D  Ja itse asiassa se olikin Novitalla juuri se väri tarjouksessa, joten sainkin sitä halvemalla, mitä olisin kaupungista saanut. 


Alku viikosta olikin täällä jo  tosi lämpimiä päiviä ja aurinkoista, olin tuota kassia neulomassa nii eikös minun käsivarret ja rinnukset palaneet ihan punaiseksi :(  Onneks rupeaa jo rauhoittumaan, aurinkoo kyl ilman suojausta ei ole menemistä, ettei pala viel pahemmin.  Kesä on mukavaa aikaa, eikä kannatas pienestä nyrpistellä :).