sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Talvi aikaan siirytty.

Lepposaa  sunnuntaita blogini lukioille.

Alku viikosta aloitin sen piponi neulomisen mistä kerroinki.  Pipon neulominen olikin nopeaa neuloa kun sai ihan loppu suoralle  neuloa pyöröpuikoilla.   Loppu kavennuksien kanssa meinasi vähän tulla sormi suuhun kun en oikein mistää löytänyt sille  silmukka määrälle millä tein niin ohjetta mutta löysinkin pitkän  etsiskelyn jälkeen löyty mieleinen. (kun en ole oikee hyvä noissa ohjeen muuntamisissa)  Ja alla lopputulos :)
Viikolla tuossa satoi maahan ensilumikin :) ja ihan mukavasti ollut noita pakkasiakin jo. Paraimillaa tainut ihan -10 astetta jo olla. Eilennä kun olin liikenteessä niin oli jo joissain kohdista kadutkin jäässä. Viime yönähän sitä siiryttiin talviaikaakin. Kellot tuli käännettyä ihan ilman unohtelua. Tänään on myös  kunnallis vaalien päätös päivä.


Uusia neuletöitäkin on mielessä tuossa parikin kappaletta :) Meinasin viel että neulon ulkokäyttöön hiuspannankin kun en aina niin pipon ystävä ole. ( selityksenä aina että hiukset meneepi huonosti mukamas )  :) Ja toisen työn tiimoilta on tehtävä  vähän tiedustelu juttui ennen kuin voipi ruveta neulomaan.   Onneksi jouluun on tovi viel aikaan niin ei tarvitse oikeen kiirehtiä niissä. 

Tulipas nytten juttua oikeen kunnolla kirjoiteltua. Aurinkoista vaalipäivän jatkoo kaikille :)
banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen, joka tykkää neuloa helppoja neuleita.

0 kommenttia: