maanantai 22. lokakuuta 2012

Viikko aluilansa

Sinne se viikonloppu taasen pyyhälsi nopiaa. Viikonloppuna tuli ahkeroitua taas puikkojen parissa ja sain tehtyä itselle ne toiset tossut jotka kerroin tekeväni. Tänään sitten loppu kavennukset tein toisee tossuu. :)
Tässä päättelyä vaille valmiit tossut.

 Lanka kaksin kertainen 7veljestä. Kärkeen käytetty tummanvihreää väriä kun ei oikein hyvin erotu kuvasta. Väri somittelu lähti siitä kun nytten on hirveesti erilaisia kanervan värejä nii niistä tuli moinen mieleepi. ja tykkään itse väri yhdistelmästä.  



 Ja heti aloitinki uutta neuletyötä tekemään  nimittäin ihan peruspipoa 2 kertasesta langasta.  Minulla oli valmiina talveksi oma neulomani yks pipo mutta viime talvena totesin että liian ohut oli. Joten purin sen ja nyt rupesin neulomaan tosiaan kaksin kertasella langalla sitä. Uskoisin että nytten olisi lämpimämpi. :) Vanhan pipon sain hyvin purettua ja langan pystyy ongelmitta neulomaa uudestaan. Siinä onki muutamiksi päiviksi mukava projekti, kun tietääpi että käyttöä tulee varmasti pakkasilla ja kylmillä ilmoilla. Nyttenki mittari näyttääpi -3 astetta pakkasta.