sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tyytyväinen ja ei tyytyväinen

Tyytyväinen ensin lopputuloksee, mutta kuitenki jonkun ajan päästä  purkaa ja tekee toisella mallilla uudestaa. En ole varmaa ainut kelle samoin käynyt. Nimittäin viimeisemmän boleroni kanssa kävi näin.  Puhun siis tästä versiosta (http://neulontakammari.blogspot.fi/2013/06/lupaamani-kuva.html

 Tämä kyseinen bolero oli mulla muutamia kertoja jo päällä. Mutta ei millää kerralla istunut oikein hyvin päälle, milloin oli väärin päin, milloin oli taas muka liian lörppö ja jne....  Joten kyllästyin ainaisee epämukavuuteen ja pistin purkuun koko boleroni. Kun en viitsiny kaappii laittaa lojuamaan, mieluiten puran ja teen samoista langoista toisen.  

Ihan ensimmäinen neulomani boleron malli ollu kaikista paras eli poikittain neulottu bolero. Ei ole venyny eikä ole ollunna ahdistava ja istunut just päälle kun pitänyt. Joten sillä ohjeella aion itselleni jatkossa boleroni neuloa. :) Vaiks nytten  ollu vähän turhaa työtä kun neulonu valmiiks ja taas purkanu ja taas neuloo.  Mutta mieluusti sitä työn purkaa ja tekee mieluisan niin ei jää myöhemmäksi harmmittamaa. 


Aloitin myös ennen kuin purin boleroni niin kolmio huivin Neulomisen. Mutta se nytten sivussa ennen kun saan boleron valmiiksi. Ja viikolla oli niin lämintäkin ettei jotenkaa neulominenkaa onnannu oikee sillee kepeästi. Lankana siihen käytän Novitan FlipFlop lankaa.  Projekteja kyl piisaapi kun on vaa innostusta puikkoja kilkutella.