keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kohti kesää

Tovin on blogini ollu hiljainen. Kesäpuseron jälkeen aloinkin neulomaan itselleni niitä toisia villasukkia ja tältä ne nyt näyttävät.

Lankana kaikissa väreissä 7 veljestä ja 126 grammaa meni yhteensä lankaa.  

Tällä hetkellä minulla on parikin neuletta kesken. Alotin tekemään uusia villasukkia ja sitten novitan helpot lehdessä ihastuin ponchopaitaa. Ja aloin sitä sitten suunnittelemaan. Tosin eka versio ei ollunna mieluinen ja purin sen ja nyt toista versiota teenkin alhaalta ylös.  Olis toki kiva saada ponchopaita valmiiksi kesäksi.

Tosin nyt taitaa minulla neulomiset jäädä vähemälle. :( Miulla todettii oireitteni perusteella allergista nuhaa ja olen huomannut että lankojen pölyttäminenkää  ei ole hyvä juttu. Täytynee vaa vähentää mutta kokonaa en kyllä halua luopua tästä rakkaasta harrastuksesta. <3  :( eikä ihme että talvellakin olin vähän väliä flunssanen, kyllä jo vähän epäilin mutta en halunnu viel ajatella asiaa.  Onneks kuitenki on lääkettäkin moiseen vaivaa keksitty :) vaikka pitkä kestoinen haitta onkin.  Kesä on kuitenkin tulossa kovaa kyytiä ja lämpimät ilmat joten en aio lannistua. :)