tiistai 30. syyskuuta 2014

Ilmojen viileämistä ja puikkojen kilinää.

Syyskuun vimppa päivää vietelty. Ja kun miettii mihin se kuukauksi taas karkasi,nopiasti siis kuukausi männy.

Mutta asiaan :) Neulosta on jälleen ahkerasti kiliseet. Tosiaan aikasemin tekemästäni bolerosta muunsin potchopaidan. Neulominen oli tällä kertaa nopeampaa kun tein vain yhdellä värillä. 


Lankana siis 7 veljestä lankaa meni 500grammaa
Pituutta paidalle tuli 53cm ja leveyttä hihojen kohdalta 75cm
4mm pyöröpuikot

Muuntamisen jälkeen tästä paidasta on tullut suosikkini että se on ihan päivittäin ollunna päälläni lämmittämässä. Onneksi tuli siis muunnettua. :)

Seuraavakin työ oli jo tiedossa. Nimittäin säärystimet, joita voi sitten pitää polvissakin kun niitä kolottaa. Ne saisinkin ihan tuossa äsken valmiiksi. :) Ja niistä tuli ihan perus säärystimet. 

Lankana näihin käytin mustassa ja vaaleanvihreässä 7 veljestä ja syklaami aloevera nallea. Lankaa meni yhteensä 135grammaa. Pituutta näillä on 40cm  Silmukoita 56 kpl. 30cm 4mm pyöröpuikot. 

Viel olisi pari neuletyötä tiedossa Pyynnöstä yhdet säärystimet ja villasukat, jotka ovatte vielki vähän mietinnän alla. Siis tekisikö pitkät vai lyhyt vartiset. En ole osannu viel päättää. Tietenki sekin mahollisuus että tekee kummatkin.  Mutta nyh on pidettävä mini mini loma neulomisesta, kun oon neulonut niin ahkerasti, nii nivelet tuntuuvatte olevan himenen rasituneet toisesta kädestä. Että ei tunnu puikkojen kilistely hyvältä. Mutta tiedän jo etten malta olla neulomatta, paria  päivää kauempaa :D

 Käsityön iloa teille jotka luette blogiani :)
banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen, joka tykkää neuloa helppoja neuleita.

0 kommenttia: