lauantai 6. syyskuuta 2014

syksyä kohti mennää Vol2


Olin jo tovin haaveillu isomasta kassista jonka haluaisin neuloa. Aikasemmin minkä olin tehny oli himenen pieni ja vain rajoitetusti tilaa esim kässä jutuille mukaan reissuun. 

Niimpä tässä elokuun alusta tilasin Novitalta Puro baltik lankaa ja rupesin netistä katselemaan vinkkejä kassin neulomiseen. Tovin etsiskelyn jälkeen löysinkin sopivan mitaisen laukun ja siitä sitten rupesin neulomaan, muutamaa otteesee piti purkaakin ei kuvio ollut mieluinen, meinasin myös että olisin tehnyt jollain muulla tekniikalla kuin ensimmäisen laukun mutta kun en saanu mieleistä joten tein samalla ohjeella kuin aikasemman.  

Alku epäonnistumisen jälkeen laukkua rupesinkin nopeasti syntymään ja samalla mietiskelin että jos laittaisin niin sanotusti vuorikankaa kassin sisään niin siitä tulisi kestävä ja kaiken kruunaisi kun laittaisin neppari kiinnityksen niin ei tarviais pelätä että tavaroita häviäisi avonaisesta laukusta. 

Ja tämmöinen siitä sitten syntyi 

Lankana käytin Puro Baltik ja sitä meni noin 220 grammaa.  Laukun mitoiksi tuli pituus on 40cm leveyttä on 45 cm  Neppareita tuli yhteensä 5 kpl reunaan.  Kangas jota laitoin oli ihan perus puuvillakangasta. 

Tarkoituksena olisi että ensimmäisen neulomani pikkukassiinkin laittaisin vuoren ja muutaman nepparin kun niitäkin jäi. Mutta sen tuunaus saapi jäädä myöhempää ajankohtaa. 

Nyt aion todellakin keskittyy siihen Ponchopaidan neulomiseen, kohta miulla taas sormi suussa kun en tiedä mitä neuloisin :) 
banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen, joka tykkää neuloa helppoja neuleita.

0 kommenttia: