torstai 20. huhtikuuta 2017

Kaitale ponchoja vähän useampi kappale

Näköjää se aika jälleen rientänny kun viimeksi tänne postaillu. Viime postauksessa kerroin että olin neulomassa ponchoa. Ponchoja syntyikin sitten lopulta kolme kappaletta. :) Ensin neuloin itselleni kaitale ponchon ja sen pituudeksi tein 105 cm. Mutta kun olin ponchon saanunna kokonaa neulottuu ja pitelin sitä muutamina päivinä, niin rupesi tuntumaa aivan liian pitkältä. Joten purin palat ja palan pituudeeksi tuli 75cm. Ja nytten on passeli. 


Kaitale Poncho 

Lankana 7 veljestä musta 
Puikot 7 mm

Yhden palan mitta 75 cm pitkä ja 55 cm leveä.
silmukoita yhteensä 83 kpl yhdessä palassa
kaula aukon leveys noin 22 cm
Lankaa meni 420 grammaa


Tämän kun olin saanunna valmiiksi. Sain idean että tämähän olisi hyvä 80 vuotis lahja idea. Joten hommasin langat ja aloin puikottelemaan. Tästä ponchosta tein vähän lyhemmän mitä alkuperäisessä ponchoo olin neulonut(105 cm).


Lankana 7 veljestä farkku
Silmukoita 91 kpl 
545 grammaa meni lankaa
90 cm pitkä ja 60 cm leveä
puikot 7mm


Lahjan saajalle tämä poncho on ollut mieleinen joten lahjani oli juuri hyvä ja mieleinen. Itsellenikin tuli hyvä mieli palauteesta. 

No tämän kun sain valmiiksi. Ajattelin että neulompa vielä yhde villasen ponchon, kun tiesin että sillekkin käyttöä tulisi, eikä jäisi kaapiin lojumaan. Tähän päätinkin että teenkin kahdella värillä. Ja siitä tulikin oikein mukavan näköinen


Lankana 7 veljestä fuksia ja graniitinharmaa
silmukoita 91 kpl
100cm pitkä ja 60 leveä
600 gramaa meni lankaa
7mm puikot

Tämänkin poncho on jo ollut kovassa käytössä mieleinen on ollut niin kuin kaksi aiempaakin. :) Kun ponchoja ei ole viel tarpeeksi tehny, nii aloitin itselleni viel puuvillalangasta neulomaan ohuempaa ponchoa.  


banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen. Joka tykkää neuloa helppoja  neuleita.

0 kommenttia: