torstai 20. huhtikuuta 2017

Ompelukone hankinta ja ompelua

Minulla ollut jo pitemmän aikaa mietinnässä että haluaisin ostaa  perus ompelukoneen. Kun tuntuu että vähän väliä semmoiselle olisi käyttöä. Pieniä korjaus juttuja ja ynm  Niimpä sitten tilasin ihan perus ompelukoneen, että pääsen huristelemaan :)


Simppeli konehan se on ihan perus ompelu käyttöön. Onhan tuota jo ahkerasti tullut kokeiltua. Esim perus korjaus juttuja tullut ommeltua ja huppariini  resorit hihoihin uusin. Tosin niitä täytyy viel hieman fiksata viel kun innostuu :) ja ihan varsinaisena työnä sain eilen valmiiksi hameen housuista muunneltua. Pinterestin kautta löysin ohjeen, ja muitakin kivoja ohjeita olen sieltä löytänyt ja laitannu muistii, jos vaikka joskus kokeilisi jotain muutakin ommella. 


Hameen pituudeksi tuli 50 cm ja leveydeksi 50cm

Tosin ei ompelukoneen tieltä neulominen ole unhoitunnu, kyllä on tullut ponchoa neulottua ain silloin kun on siltä tuntunut.:) Tässä pohtinut että pitäisikö sitä blogini nimeä nytten sitten muuttaa kun tuolla ompelukoneellakin tulee tehtyä.  Tästä on hyvä jatkaa. Hyvää kevät mieltä lukijoille :)
banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen. Joka tykkää neuloa helppoja  neuleita.

0 kommenttia: