torstai 11. kesäkuuta 2015

Onnistuihan se onneksi.

Villapaidan korjailu projekti on viimein saatu päätökseen.
 Alkuun ensin oli tietenki purku projekti ja onneks sainkin melkeen kaiken puretun langan kerittyä takaisin kerälle. Ja sitten ei muuta kun puikot heilumaan. 
No aluksi puikottelinki oikein innokkaasti ja jälkeä syntyi nopeasti. Sitten tulikin pientä hiipumista en edes joka päivä neulonut. Mutta hitaasti se sitten syntyi ja olikin vihdoin hupun vuoro. 

Tovi senkin valmistuksee meni, ja kun sain sen valmiiksi, niin eikös helvata se ollutkin liian suuri :(. Ja eikun taasen purkamaan ja aloita huppu alussa. Siinä vaiheessa päätin että nyt kyl ahkeroin ja teen kyl valmiiksi hupun parissa päivässä. Ja pari päivää menikin ja nytten on kaikki paidan osat hyvän kokoiset ja työkin on eri näköistä kun miltä se ensin näytti. Lankakin riitti oikein hyvin, ei tarvinnut avata uutta kerää petroolin värisestä kerästä.

Tältä siis näytti vanha versio ekasta neulomastani  villapaidastaTässä alhaalla nytten uudestaa neulottu villapaita.
Novita Helpot ohjeella tehty kauluksee asti.
Huppu on tehty muiden ohjeiden opastuksella 
lisänä tähän työhön.  


Lankana 7 veljestä petrooli ja musta. 
Lankaa meni 455 grammaa.
Paidan pituus ilman huppua 50 cm .Hupun kanssa 84cm pitkä
Leveys ilman hihoja 50cm 
Hihojen kanssa 148 cm leveä.
Puikot 7mm pyöröt

Nyt olen vähän kahden vaiheilla että aloitanko heti uutta neulomusta, vai pitelenkö niin sanottua kesälomaa :) Muutamia neuletöitä pyörii kyl  mielessä. Puikoilla olisi odottamassa ne kesätossukatkin vol 2, kaipa ne täs voisi tikutella valmiiksi.  

Ensi viikolla vietellää keskikesän juhlaa eli juhannusta. Tuntuu ilmojen puolesta ettei kesä ole edes kunnolla alkanut, kun ei niin helletä ole viel ollunna. Eiköhän ne lämpöiset kelit sieltä toivottavasti tänne suomehenkin saavu.


banner
Previous Post
Next Post

30 vuotias nainen, joka tykkää neuloa helppoja neuleita.

0 kommenttia: